Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΗΛΕΙΑ Σε πλήρη εγκατάλειψη οι εργατικές κατοικίες του Πύργου


Σε πλήρη εγκατάλειψη από την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής πλευράς της πόλης του Πύργου, βρίσκονται οι εργατικές κατοικίες της οδού Αλφειού, όπου, σύμφωνα με καταγγελίες, εδώ και χρόνια, η γειτονιά έχει «απομονωθεί» από κάθε εργασία αναβάθμισης.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος  τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τις δημοτικές αρχές του τόπου με αποτέλεσμα η περιοχή τους να είναι υποβαθμισμένη και παρατημένη στην τύχη της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελούν οι συνεχείς οχλήσεις για καθαρισμό της παιδικής χαράς, για αποκατάσταση των βλαβών στον ηλεκτροφωτισμό αλλά και για καλλωπισμό των σημείων όπου χρειάζεται, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει εισακουσθεί.

«Είναι πάρα πολλά τα προβλήματα εδώ. Βρισκόμαστε σε πλήρη εγκατάλειψη ειδικά από τη δημοτική αρχή. Η παιδική χαρά σε άθλια κατάσταση, η στάση που υπήρχε εδώ έξω έπεσε από τον αέρα τον χειμώνα και παραμένει από τότε σε αυτή την κατάσταση. Απέναντι είχε κάποια δέντρα και τα έκοψαν κι αυτά. Η κολόνα της ΔΕΗ είναι πάνω από τα κεφάλια μας. Εδώ στην γειτονιά μας υπάρχει μία και μοναδική κολόνα που εδώ και πόσους μήνες είναι χωρίς λάμπα και ζούμε στα σκοτάδια. Είμαστε στην πλήρη εγκατάλειψη. Την παιδική χαρά την χρησιμοποιούν παιδιά τα απογεύματα. Πρέπει να γίνει κάποιο κακό για να υπάρξει ενδιαφέρον;» αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής Κώστας Ανδρικόπουλος και τονίζει πως είναι αναγκασμένος να πληρώνει και το ποσό των 16 ευρώ για δημοτικά τέλη στον λογαριασμό της ΔΕΗ, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου