Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία σύγχρονη Βαβέλ


Οι λαθροδημοκράτες αποφασίζουν και διατάσσουν.

Εσύ Έλληνα μπορείς να διαμαρτυρηθείς, όταν θα σου το επιτρέψουν αυτοί που σε καταστρέφουν για πρώτη φορά από αριστερά.

Πολλά έχουν γραφεί και ακόμη περισσότερα έχουμε λεχθεί σχετικά με την απόδοση υπηκοότητας ή ιθαγένειας (στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αυτοί οι σαφέστατα διαφοροποιημένοι όροι ενοποιήθηκαν –μέσα στα γνωστά παιχνίδια των λέξεων- που γίνονται από τους «μικρούς μάγους» του Μαξίμου) και για το αν και πως πρέπει να αποδίδονται στους ενδιαφερόμενους να την αποκτήσουν.

Φυσικά, από την πλευρά μας θεωρούμε σωστό να ξεκαθαρίσουμε πως η υπηκοότητα (δεν γεννάται λόγος για ιθαγένεια, αφού αυτή αποτελεί χαρακτηριστικό «αίματος») θα πρέπει να δίνεται κατόπιν πολλών και ιδιαίτερα αυστηρών προϋποθέσεων αλλά και ελέγχων (μόρφωση, ποινικό μητρώο, παραμονή στη χώρα 15 τουλάχιστον έτη χωρίς καμία ποινική "δραστηριότητα" κ.α.) του ό,ποιου ενδιαφερόμενου.

Για όσους δεν θυμούνται ή ξεχνάνε εύκολα, πρέπει να τονίσουμε πως η Ελλάδα στη νεότερη ιστορία της δεν υπήρξε αποικιοκρατική χώρα και δεν έχει «χρέη» απόδοσης υπηκοότητας σε κανέναν. Οπότε, οι σωρηδόν (και μάλιστα νομοθετικά) ελληνοποιήσεις μάλλον ικανοποιούν οφέλη τρίτων, που θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες «βαβέλ» στην Ελλάδα, παρά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου