Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Πάτρα: Ανειδίκευτοι νέοι γιατροί καταγγέλλουν απειλές και εκβιασμούς ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ


Το σωματείο άνευ ειδικότητας νέων γιατρών Αχαϊας με ανακοίνωσή του καταγγέλει πως υπήρξαν απειλές και εκβιασμοί κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων εφημεριών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι :Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η καταβολή των εφημεριών μετά από μια σειρά κινητοποιήσεων . Ως Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας ήμασταν εξ αρχής το πρώτο σωματείο στην περιοχή που έθεσε το ζήτημα των επισχέσεων . Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα φάνηκαν δύο αντιπαραθετικές λογικές στον κλάδο . Η μια της παθητικής αναμονής και η άλλη της διεκδίκησης . Στην κατάσταση που βρίσκεται τόσο η υγεία αλλά και η κοινωνία , θεωρούμε ότι μονόδρομος είναι ο αγώνας και οι κινητοποιήσεις ώστε να βρεθούν οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι και όλοι όσοι πλήττονται σε θέση βελτίωσης της καθημερινότητας τους . Ελπίζουμε η νίκη του αγώνα που δόθηκε να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους φορείς στο μέλλον . Υγεία δημόσια και δωρεάν για την κοινωνία δε γίνεται χωρίς ριζικές τομές που θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να δουλεύουν με αξιοπρέπεια . Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε .



ΥΓ: Κατά την επίσχεση γνωρίζουμε ότι εμφανίστηκαν απειλές , τρομοκρατία και εκβιασμοί . Το γνωρίζουμε και υποσχόμαστε σε όσους και όσες έχουν διάθεση ρεβανσισμού απέναντι στις κινητοποιήσεις ότι θα μας βρουν μπροστά τους .



Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου