Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μήνυμα αντίστασης από το Αιτωλικό


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου η εκδήλωση της ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ'' Δυτικής Ελλάδας με θέμα ''Από την προδοσία της Κύπρου στη χρεοκοπία'' . Η επιλογή της πόλης του Αιτωλικού μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς η ιστορία της ταυτίζεται με το μήνυμα της εθνικής ανάτασης που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ'' Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Χάρης Μιχαλόπουλος , ενώ διαβάστηκε μήνυμα του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου.

Δεκάδες παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τις ομιλίες και συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε. Σε αυτή έγινε αναφορά στα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλιο του '74 , το πως έφεραν την αντιπολίτευση και το πως αυτή κατέστρεψε κοινωνικά και οικονομικά την Ελλάδα. 

Στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας στηλιτεύτηκε η συμπόρευση της Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα στο θέμα του ΟΧΙ και η αδράνεια της απέναντι στη ψήφιση του νόμου για την ιθαγένεια των λαθρομεταναστών.

Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για επόμενη εκδήλωση σύντομα στον Πύργο Ηλείας ενώ ετοιμάζονται και άλλες τέτοιου τύπου συγκεντρώσεις στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από πατριώτες εθνικιστές που θέλουν ένα ακηδεμόνευτο και ανεξάρτητο εθνικιστικό κίνημα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου