Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Καταρρέει» έργο της Π.Ε.Ηλείας που κατασκευάστηκε μόλις το 2014


Κάτοικοι λοιπόν του οικισμού Ρεβελέικα του δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας καταγγέλλουν πως το έργο αποκατάστασης του οδικού τμήματος της ΕΠ.ΟΔ Θολού - Νέας Φιγαλείας που περνάει μέσα από τον οικισμό τους εμφανίζει συνέχεια ρήγματα.

Μάλιστα το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε πριν λίγους μήνες μέσα στο 2014. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για κακοτεχνίες των αρμόδιων αρχών και μηχανικών και πως πάλι το έδαφος υποχωρεί κάτω ακριβώς από το νέο τμήμα.

Πως σε μερικά σημεία δεν έχει τοποθετηθεί σίδερο αλλά μόνο τσιμέντο. Ήδη όπως βλέπετε και στην εικόνα το κανάλι απορροής των υδάτων έχει διαλυθεί σε 3 κομμάτια με αποτέλεσμα τα νερά από τον δρόμο να πέφτουν πλέον μέσα στο κτήμα κάτοικου του οικισμού. Όμως γύρω από το τοιχίο αντιστήριξης υπάρχουν κι άλλες ρωγμές με τους κατοίκους να εκφράζουν την ανησυχία τους πως το έργο σε λίγους μήνες θα παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα.

Καλούν τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν ενώ απαιτούν από την παρουσία τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ.Γεωργιόπουλου στον οικισμό τους καθώς για αυτό το έργο η Π.Ε.Ηλείας διέθεσε περίπου 300.000ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου