Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Τα σκουπίδια έκλεισαν τον δρόμο στην Αλκυώνα!



Μια απίστευτη κατάσταση αντιμετωπίζουν όσοι παραθεριστές διαμένουν στην παραθαλάσσια περιοχή της Αλκυώνας Κατακόλου, καθώς, όπως καταγγέλουν κάτοικοι, τα σκουπίδια έχουν αποκλείσει τον δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργείται πολύ σοβαρός κίνδυνος για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.



Στην Αλκυώνα, τα σκουπίδια, έχουν σχηματίσει ολόκληρα βουνά, ενώ βρίσκονται δίπλα από την εκκλησία της περιοχής η οποία τις Κυριακές λειτουργεί και τους καλοκαιρινούς μήνες είναι επισκέψιμη από πιστούς ετεροδημότες και μόνιμους κάτοικους.



Μάλιστα όπως αναφέρεται, πολλοί ετεροδημότες, τη φετινή χρονιά είτε δεν επέλεξαν να κατέβουν για τις διακοπές τους στην περιοχή είτε μέχρι σήμερα, δεν έχουν ανοίξει τα εξοχικά τους, γιατί φοβούνται μολυσματικές ασθένειες.



Η αφόρητη ζέστη που επικρατεί, μετατρέπει την περιοχή σε τοξική βόμβα, καθώς η δυσοσμία από τα σκουπίδια καλύπτει μια μεγάλη έκταση που απλώνεται σε όλο το μήκος του παραλιακού οικισμού.



Εκείνο που ζητούν οι παραθεριστές είναι να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό ζήτημα και οι χιλιάδες τόνοι απορριμμάτων να μαζευθούν από την αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πριν την έλευση της καλοκαιρινής περιόδου.



Από την άλλη, οι οδηγοί που περνούν καθημερινά από το σημείο, ρισκάρουν να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, καθώς η ορατότητα είναι μηδενική εξαιτίας της σώρευσης των σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου