Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Καλάβρυτα:Οδύσσεια για όποιον χρειαστεί ασθενοφόρο το τριήμερο- Περιπέτεια για δικυκλιστή που τραυματίστηκε σε τροχαίο


Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός που προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην θέση '' Καλογερικό '' ,πριν την διασταύρωση της κέρτεζης όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, έφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες "η κλίση στο Ε.Κ.Α.Β για παροχή βοήθειας δεν μπορούσε να δώσει άμεσο αποτέλεσμα αφού το ασθενοφόρο που κάλυπτε την περιοχή θα ερχόταν στο σημείο από την Κλειτορία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με Ι.Χ στο νοσοκομείο Καλαβρύτων με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομισθεί σε πιο οργανωμένο νοσοκομείο .

Νέα κλίση στο Ε.Κ.Α.Β και νέος Γολγοθάς για τον τραυματία και τους οικείους του.

Αυτή τη φορά το κέντρο διαχείρισης του Ε.Κ.Α.Β έκανε άλλη επιλογή και απέστειλε ασθενοφόρο από την Ακράτα με αποτέλεσμα την ανάλογη καθυστέρηση σε ένα επείγον περιστατικό.

Τραγική αδιαφορία και εγκατάλειψη της περιοχής των Καλαβρύτων από κάθε υπεύθυνο η οποία δεν ήταν στιγμιαία, διότι χθες ,σήμερα, αύριο και μεθαύριο, δηλαδή 13,14,15,16 Αυγούστου η περιοχή των Καλαβρύτων δεν καλύπτεται απο καμία βάρδια ασθενοφόρου αλλά αυτό θα γίνει σε περίπτωση που χρειαστεί από όμορες περιοχές...όπως χθες.

Ο αυξημένος πληθυσμός που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην περιοχή καθώς και οι μόνιμοι κάτοικοι θα πρέπει να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας γιατί διαφορετικά μόνο η Μεγαλόχαρη μπορεί να τους... σώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου