Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τέλος μεταπολίτευσης, τέλος Ελλάδος;


Πραγματικά ζούμε εποχές εθνικού εκφυλισμού!!! Ζούμε από παντού τον απόλυτο και πραγματικό εξευτελισμό!!!!!!

Ύστερα από την κατρακύλα που έχουμε πάθει ως Χώρα από την αποφράδα εκείνη ημέρα που ο ηλίθιος …..κυρίαρχος λαός έφερε τον ζαβό της Μάργκαρετ στην εξουσία, ;ακολουθήτε μια πορεία ελεύθερης πτώσης που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε διάλυση, στην απόλυτη και σαφή προσπάθεια Γιουγκοσλαβοποίησης της Χώρας! Σαφή προσπάθεια της υποτίμησης αυτής της Χώρας, με αρχή την οικονομική εξόντωση της, την μαζική και πάλι μετανάστευση των επιστημόνων της στο εξωτερικό με κύριο και σαφή προορισμό τις κοινωνίες των ….εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Σήμερα ζούμε την εξέλιξη του plan B, την μαζική επέλαση των λαθρομεταναστών στην Χώρα!!!!! Απόλυτη παράνοια!!!!!! Μιλάμε την άνευ όρων παράδοση της συντεταγμένης πολιτείας στα σχέδια των δουλεμπόρων της Τουρκίας!!!! Ας το καταλάβουμε απλά: Η αριστερή θολοκουλτούρα των ηλιθίων ανθελλήνων που ως γνήσιοι αιθεροβάμων νομίζουν πως οι θεωρίες, που είχαν ως αριστεροί του 4% μπορούν να εφαρμοστούν στην κοινωνία!!!!!!!!! Κύριοι ας το καταλάβουμε!!!!!!!!!

Όταν πέρυσι όλο τον χρόνο είχαμε 45.000 περίπου λαθρομετανάστες ως είσοδο, και φέτος μόνο το καλοκαίρι μπήκαν περίπου 55.000 μετανάστες, κάτι λέει!!!!! Πως μέχρι το φετινό καλοκαίρι ΔΕΝ είχαμε μαζική είσοδο και τώρα που η …..πρώτη φορά Αριστερά είναι κυβέρνηση έγινε; Ακούμε πολλαπλά πως το πρόβλημα αυτό είναι …….Ευρωπαϊκό!!!!! Πράγματι είναι!!!!!! Πράγματι πρέπει να λειτουργήσει η Ευρώπη ως Ευρώπη!!!!!! Πρέπει επιτέλους οι θεσμοί που υπάρχουν να δουλέψουν!!!!! FRONTEX!!!! Η προσπάθεια έγινε επί …..κουρασμένου Καραμανλή από το 2009!!!!!!! Τι θυμάμαι!!!!!!!

Ας το καταλάβουμε, σύντομα το πρόβλημα θα …σκάσει!!! Μια σπίθα χρειάζεται!!!! Μια υπόθεση σαν την άτυχη Μυρτώ!!!! Μια κακή στιγμή που οι έχοντες διαφορετική κουλτούρα αραβικής, ασιατικής, αφρικανικής, καταγωγής, που ζουν με τους ντόπιους νησιώτες μας, θα φέρει καταστάσεις που δεν μπορούμε να φανταστούμε!!!!! Το πρόβλημα λοιπόν είναι πότε θα σκάσει!!!!!! Δεν τίθεται θέμα για το αν …..θα σκάσει! Αλλά το πότε!!! Φαινόμενα αυτοδικίας, ή ακόμα και επαναστατικές καταστάσεις, που είναι τόσο φυσικές στους εισβολείς μας θα γίνουν στην κοινωνία!

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι λοιπόν τόσο απλό! Η συντεταγμένη πολιτεία τι κάνει; Η μόνη λύση είναι το κλείσιμο των συνόρων!!!!!! Η επέμβαση του Στρατού!!!!!! Να υπάρχει η απειλή προς τους νεόπλουτους Τούρκους δουλεμπόρους, του ανοίγματος πυρ προς τα πλοιάρια της Ντροπής!!!! Η μόνη λύση!!!!!!! Να υπάρξει πραγματική πολιτική για αυτόν τον λόγο!!!!! Να υπάρξει και γεγονός!!!!! Να γίνει μαζική απέλαση των εδώ λαθρομεταναστών!

Προλαβαίνω δε όποιους με κατηγορήσουν για …φασίστα ή χρυσαυγίτη! ΔΕΝ με ενδιαφέρει πως θα με ονομάσουν! Ας με πουν όπως θέλουν!!!!! Το ζήτημα σήμερα είναι να σταματήσει η αθρόα εισβολή των δύσμοιρων αυτών ανθρώπων, των θυμάτων που βιώνουν τα παιχνίδια εξουσίας των μεγάλων! Αυτής της «βόμβας» υγειονομικού, εθνικού, οικονομικού, περιεχομένου που είναι έτοιμη να σκάσει στην Χώρα! Μια στιγμή που το πρώτη φορά αριστερά έχει γίνει πρώτη φορά ……από τα αριστερά!!! Μια κατάσταση που τελικά δείχνει πόσο ηλίθιος είναι αυτός ο …..κεντροαριστερός χαρακτήρας που γαλουχήθηκε τα χρόνια της παντοδυναμίας του παπανδρεικού πασοκιστάν!!!!!!

Αυτός ο κρατικοδίαιτος δημόσιος τομέας που ηλίθια νομίζει πως η ……σοσιαλιστική του παιδεία της νομενκλατούρας του παρακράτους του χθες, μπορεί να επιβιώσει στους τυχάρπαστους του Σύριζα, και τους ανεκδιήγητους των Ανελ, και σχηματίζει κυβερνήσεις!!!!

Η μοναδική λύση είναι το κράτος να δουλέψει σαν κράτος!!!! Τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου