Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για το μακελειό στο Παρίσι με μηνύματα στο Twitter!


«Η Γαλλία φλέγεται», «Το Παρίσι στις φλόγες», είναι μερικές από τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους


Τη στιγμή που η Γαλλία ζει στιγμές τρόμου, υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν για τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν το θάνατο και τον πανικό στο Παρίσι.

  

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.

Όλα αυτά, ενώ καμία οργάνωση δεν έχει προχωρήσει σε ανάληψη ευθύνης των συντονισμένων τρομοκρατικών ενεργειών.


Τραγικά τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι. Αναπάντεχα; Σίγουρα όχι. Όσοι ασχολούμαστε με το συριακό πόλεμο, είχαμε έγκαιρα σημειώσει ότι η Γαλλία θα πληρώσει πολύ ακριβά τα εγκλήματά της.

Ήταν η Γαλλία που αναζωπύρωσε το αντάρτικο της Λιβύης όταν κόντευε να σβήσει, ήταν η ίδια χώρα που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο ευθύς εξαρχής στο συριακό πόλεμο.

Θα αναρωτηθείτε, μα σκοτώθηκαν αθώοι άνθρωποι.

Δεκτό. Αλλά και στη Συρία 270.000 αθώοι δε σκοτώθηκαν; Και πως σκοτώθηκαν! Αποκεφαλίστηκαν, πολτοποιήθηκαν, λιθοβολίστηκαν, επαραθυρώθηκαν, ακρωτηριάστηκαν, βιάστηκαν.

Στη Λιβύη; Τα ίδια.

Διέλυσε δύο χώρες. Πού ήταν ο γαλλικός λαός να διαμαρτυρηθεί; Να φωνάξει στοπ;

Όταν οι γάλλοι μουσουλμάνοι έφευγαν για τη Συρία το μόνο που δεν τους έλεγαν οι αρχές ήταν καλή επιτυχία στη σφαγή αθώων ψυχών.

Και λέγαμε πως αυτοί θα επιστρέψουν.

Μετά το Παρίσι έρχονται ο Παγκόσμιος Νόμος και Στρατός

Οι επιθέσεις στο Παρίσι είναι η αρχή του τέλους της Ευρώπης όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Οι επιθέσεις ήταν πολύ καλά στημένες, δομημένες στην εντέλεια για να επιφέρουν ένα γενικό χάος και μια αίσθηση τρόμου στους πολίτες. Το κατάφεραν. Ο Γαλλικός στρατός είναι ήδη στο Παρίσι με άδεια να εισέλθει σε κατοικίες για έρευνες αν κριθεί σκόπιμο. Τι θα συμβεί αν ακολουθήσουν παρόμοια χτυπήματα και σε άλλες από τις ηγέτιδες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Πόσο κοντά είμαστε πραγματικά στη δημιουργία ενός ενιαίου Ευρωπαϊκού στρατού ο οποίος θα «διαφυλάττει» τις χώρες μέλη από τους «εχθρούς»; 
Αν όμως, δημιουργηθεί όντως αυτός ο στρατός προκύπτουν νέες ανησυχίες  και καίρια ερωτήματα:
 Ποιος ακριβώς θα τον ελέγχει; Ποιος και πως θα καθορίζει τις πράξεις του και με ποια αμεροληψία; 
Το μόνο σίγουρο είναι πως ανοίγονται επικίνδυνα μονοπάτια για την Ευρώπη, ακριβώς όπως το ήθελαν αυτοί που σχεδίασαν τις επιθέσεις…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου