Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Γέμισε λιοκόκκι η Ε.Ο. Πύργου-Πατρών!


Σε επικίνδυνη πίστα μετατράπηκε χθες το απόγευμα η εθνική οδός Πατρών-Πύργου στο τμήμα Σαβαλίων- Γαστούνης, καθώς από διερχόμενο όχημα έπεσε στο οδόστρωμα πυρήνας (υπόλειμμα ελαιοκάρπου).

Το λιοκόκκι έπεσε κατά μήκος του δρόμου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα  να καταστεί άκρως επικίνδυνο εξαιτίας της ολισθηρότητας που προκλήθηκε και διερχόμενοι οδηγοί όταν είδαν την κατάσταση του δρόμου ενημέρωσαν τις αρχές για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα , αφού υπήρχε ο κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο των οχημάτων τους και να προκληθεί τροχαίο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας, οι οποίοι διέκοψαν την κυκλοφορία στο τμήμα του δρόμου που εντοπιζόταν το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν για λίγη ώρα τα οχήματα, ενώ παράλληλα έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και οι πυροσβέστες προχώρησαν σε πλύση του οδοστρώματος.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες εφιστούσαν την προσοχή στους οδηγούς, και τους ζητούσαν να μειώσουν ταχύτητα για την αποφυγή ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου