Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΜΗΡΩΝ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ - ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ


ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜΟΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΒΑΓΔΑΤΗ & ΛΙΒΑΝΟΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ DISNEYLAND ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στο Παρίσι- Για πρώτη φορά χτύπησαν καμικάζι στην χώρα!

Reuters: Εκρήξεις έξω από το θέατρο Bataclan

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει πως υπήρξαν πέντε εκρήξεις έξω από το θέατρο Bataclan και υποστηρίζει πως ενδεχομένως οι δράστες είχαν παγιδεύσει με βόμβες διάφορα σημεία.

Άνοιξαν όλα τα νοσοκομεία στη Γαλλία

Δεκάδες είναι οι τραυματίες και για αυτό με εντολή του γαλλικού υπουργείου Υγείας, άνοιξαν όλα τα νοσοκομεία στο Παρίσι

Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως οι δράστες πυροβολούσαν συνέχεια και ο κόσμος προσπαθούσε να κρυφτεί. 

Δύο αστυνομικοί μπήκαν στην είσοδο και προσπαθούσαν να βγάλουν τους τραυματίες έξω. Ζήτησαν από τον κόσμο να πέσει κάτω.

Κατάσταση εθνικής ανάγκης στην Γαλλια – Κλείνουν τα σύνορα

Ο τελευταίος απολογισμός από το μακελειό στο Παρίσι



Τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις πολλαπλές, σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ δεκάδες άνθρωποι, από 60 ως 100 σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, κρατούνται όμηροι σε συναυλιακό χώρο.

Η γαλλική αστυνομία σε επιχείρηση για την σύλληψη των τρομοκρατών, κάνει ελέγχους σε υπόπτους.

Μεγάλη κινητοποίηση – Και κομάντος έξω από το θέατρο του Μπατακλάν – Πηγές προσκείμενες στον Γάλλο Πρόεδρο μιλούν και για επικείμενη επιβολή στρατιωτικού νόμου – Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Ολάντ

Με τους νεκρούς από την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση να πληθαίνουν οι Αρχές έδωσαν εντολή να βγουν στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας στρατιωτικές δυνάμεις με τους πρώτους κομάντος να παίρνουν θέση έξω από το θέατρο του Μπατακλάν όπου κρατούνται όμηροι 100 άνθρωποι.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές εκκένωσαν την Πλατεία Δημοκρατίας και απομακρύνουν τον κόσμο από συγκεκριμένες περιοχές της πόλης που κρίνονται επίφοβες να δεχτούν τρομοκρατικό χτύπημα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από πηγές που πρόσκεινται στον Φρανσουά Ολάντ, λένε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος είναι έτοιμος να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.

Στο μεταξύ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων τρομοκρατών, αφού φοβούνται πως τα χτυπήματα δεν θα σταματήσουν εδώ.

Είναι μια πολυ δύσκολη νύχτα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη ολόκληρη σχολιάζουν τα διεθνή δίκτυα.


Το χρονικό της επίθεσης από τους ισλαμιστές: Πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο στο Les Halles -Επίθεση σε εστιατόριο, σε μπαρ και στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία – Οι αρχές απομάκρυναν τον Ολάντ από το Στάδιο – Πληροφορίες ότι βρέθηκαν δυο διαμελισμένα πτώματα στο Στάδιο Ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει λεπτό το λεπτό δραματικά. Ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για 4 νεκρούς και 7 τραυματίες, όσο περνά η ώρα ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων ανεβαίνει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 42 νεκρούς. Ο Ολάντ διέταξε να παρέμβει ο στρατός για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι δράστες αναφέρεται ότι έχουν κρυφτεί στο θέατρο Bataclan και έχουν μαζί τους 100 ομήρους. Στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ ανέφεραν ότι οι επιθέσεις μοιάζουν να ήταν συντονισμένες. «Αυτή μοιάζει σαφώς να είναι μια συντονισμένη σειρά επιθέσεων», ανέφερε ένα πρόσωπο ενήμερο για τις εν εξελίξει αποτιμήσεις της κατάστασης που κάνουν στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση περί απειλής για επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

>Επίθεση με καλάσνικοφ έγινε απόψε στο εστιατόριο «Le Petit Cambodge», στην οδό 18 Αλιμπέρτ στο 10ο διαμέρισμα στο Παρίσι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου