Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΛΕΙΑ Διαμαρτυρίες κατοίκων για τα σκουπίδια στη ΣΕΤΤΗΛ


Την έντονη διαμαρτυρία τους για τα κάθε λογής σκουπίδια που βρίσκονται έξω από τις πόρτες των σπιτιών τους, εξέφρασαν χθες οι κάτοικοι της περιοχής της ΣΕΤΤΗΛ, που εδώ και μήνες, αντιμετωπίζουν μια απαράδεκτη κατάσταση με τους σωρούς των απορριμμάτων που συνεχίζουν να εναποτίθενται στο σημείο.


Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, που συγκεντρώθηκαν με σκοπό να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, για την εγκατάλειψη που νιώθουν από την δημοτική αρχή, παρότι η περιοχή όπου ζουν βρίσκεται δύο περίπου χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Πύργου, στο σημείο που είναι εκτεθειμένα τα σκουπίδια παραμονεύουν κίνδυνοι για την υγεία τόσο των φαντάρων που υπηρετούν στη ΣΕΤΤΗΛ, όσο και των ιδίων που καθημερινά είναι αναγκασμένοι να αντέχουν την μπόχα των σκουπιδιών.



Με ένα πανό που ανέγραφε ως σύνθημα: «Όχι άλλα σκουπίδια. Φτάνει πια. Δεν αντέχουμε», οι κάτοικοι της περιοχής της ΣΕΤΤΗΛ, δήλωσαν την αγανάκτησή τους και ζήτησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, να δείξουν ενδιαφέρον και να μαζέψουν τα απορρίμματα από το σημείο, ενώ κατήγγειλαν και για εναπόθεση σκουπιδιών από κατοίκους άλλων περιοχών του Πύργου, οι οποίοι, όπως δήλωσαν, φτάνουν στη ΣΕΤΤΗΛ για να αφήσουν τις σακούλες με τα απορρίμματά τους στο σημείο, κάτι που γίνεται ακόμα και από επαγγελματίες του Πύργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου