Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Φόβος και τρόμος στην Πλατεία Ολγας


Φόβος για το μεροκάματο έχει αρχίσει να φωλιάζει στους εργαζόμενους γύρω από τα καταστήματα της πλατείας Ολγας, μετά το προχθεσινό αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Ενας εργαζόμενος δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι με τασάκι από τοξικομανή που μπήκε στο κατάστημα που εργαζόταν και στη συνέχεια τον τραυμάτισε με σουγιά στο χέρι… Ο άνδρας, σε κατάσταση υπερδιέγερσης, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε από τον υπάλληλο να του βάλει παγωτό. Εκείνος αρνήθηκε και προσπάθησε να τον απωθήσει και τότε ο τοξικομανής πήρε ένα τασάκι και τραυμάτισε τον υπάλληλο στο κεφάλι. Φεύγοντας από το σημείο, ο δράστης τον τραυμάτισε και με μαχαίρι.
Η επιχείρηση δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό για τους δικούς της λόγους.
Η ίδια ανησυχία που διακατέχει εργαζόμενους γύρω από την πλατεία διακατέχει και όσους διασχίζουν διάφορα σημεία της μόλις πέσει το σκοτάδι. Πιο ευάλωτα τα ηλικιωμένα άτομα, τα οποία δέχονται οχλήσεις από τοξικομανείς που ζητούν χρήματα και αναγκάζονται να τους δώσουν για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Ανθρωποι μόνοι και ανήμποροι, που αποτελούν τον εύκολο στόχο και φθάνουν πλέον στο σημείο να επιλέγουν άλλες διαδρομές για να πάνε σπίτι τους.
Εχουν όμως καταγραφεί περιστατικά αρπαγής τσαντών γυναικών από ανήλικους που εξωθούνται στην επαιτεία, φαινόμενο που έχει λάβει μόνιμα χαρακτηριστικά στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου