Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΗΛΕΙΑ Διαμαρτύρονται για τις σπασμένες σωλήνες ύδρευσης στη Δ.Ε.Υ.Α.Ζ εδώ και δυο μήνες


Σπασμένες σωλήνες ύδρευσης πάνω στο οδόστρωμα και τυλιγμένες με ελαστική ταινία είναι εδώ και δυο μήνες, ο λόγος που κάτοικοι της Φασκομηλιάς Φιγαλείας διαμαρτύρονται στη Δ.Ε.Υ.Α Ζαχάρως χωρίς ωστόσο οι αναφορές τους για το πρόβλημα να πιάνουν τόπο.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι οι σωλήνες είναι ύδρευσης και επειδή δεν έχει γίνει σωστό έργο έχουν 'αποκαλυφθεί' στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να έχουν σπάσει και το καθαρό νερό να τρέχει στο δρόμο. 

Η κάτοικος Φασκομηλιάς κ.Νικολέτα Βλάμη ανέφερε  «Εδώ και δυο μήνες έχουμε αναφέρει το πρόβλημα στη Δ.Ε.Υ.Α.Ζ όχι μία και δύο αλλά πολλές φορές ωστόσο κανείς δεν μας ακούει. Ήρθαν όταν έσπασε και έδεσαν το λάστιχο με ελαστική ταινία και το έχουν αφήσει έτσι με αποτέλεσμα το πόσιμο νερό να τρέχει στο δρόμο ενώ όταν περνάνε οχήματα το νερό και οι λάσπες εκτοξεύεται μέσα στις αυλές μας. Συνεχίζουμε να αναφέρουμε το πρόβλημα στην εταιρία αλλά καμία ανταπόκριση ενώ οι εργάτες μας είχαν αναφέρει πως δεν είναι αρμόδιοι αυτόι για τις βλάβες. Αυτό που ζητάμε είναι να έρθουν με δυο εργαλεία και να σκάψουν να βάλουν τις σωλήνες μέσα και να μην είναι εμφανές στο δρόμο. Τι πιο απλό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου