Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Νοσοκομείο Πύργου: Νέο «καμπανάκι» για την Καρδιολογική



Νέο «καμπανάκι» χτυπά για την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», καθώς σταδιακά θα έχουν αποχωρήσει όλοι οι ειδικευόμενοι γιατροί από την Κλινική ως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει αποχωρήσει ένας ειδικευόμενος, για αυτό και η διοίκηση του νοσοκομείου έχει ήδη κινηθεί για την αντιμετώπιση της κατάστασης και έχει ζητήσει την ανάκληση γιατρού από το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) ώστε να συνεισφέρει στο νοσοκομείο και στο καθημερινό ωράριο από τις αρχές του Αυγούστου και να μην προκύψει κανένα πρόβλημα.

Το ευχάριστο είναι ότι για την προκηρυγμένη θέση μόνιμου καρδιολόγου έχει εκδηλωθεί ισχυρό ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί συνολικά 11 υποψηφιότητες. Πλέον απομένει η επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατόν το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Καρδιολογική έφτασε στα πρόθυρα του «λουκέτου» ένεκα της έλλειψης του απαραίτητου προσωπικού, αφού είχε μείνει με μόλις δύο γιατρούς, ενώ σύμφωνα με το οργανόγραμμα του νοσοκομείου, στην Καρδιολογική προβλέπονται 6 οργανικές θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου