Πέμπτη 7 Απριλίου 2016


Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Ιερό Λόχο και άλλους πατριωτικούς φορείς, μια ανάλογη εκδήλωση ανακοινώθηκε για τον Πειραιά την Κυριακή 10 Απριλίου.

Αυτή η εκδήλωση έχει ανακοινωθεί στο διαδίκτυο και στον τύπο εδώ και δέκα ημέρες και στηρίζεται από πολλούς πατριωτικούς φορείς χωρίς όμως να έχει κάποιο κομματικό καπέλωμα.

Γιατί το ζήτημα τις Ισλαμοποίησης και της εισβολής στη χώρα μας χιλιάδων παράνομων μεταναστών και όχι προσφύγων ξεφεύγει από τα στενά κομματικά και μικροπολιτικά όρια. 

Αίφνης σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου το κόμμα τις Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε και αυτό εκδήλωση στον Πειραιά με το ίδιο θέμα. 

Από τη μια χαιρόμαστε που η επί μήνες ναρκωμένη ιθύνοντες αυτού του πολιτικού σχηματισμού ξύπνησαν και αποφάσισαν να κάνουνε κάτι για το τεράστιο αυτό θέμα. 

Από την άλλη όμως λυπούμεθα για το ότι η Χρυσή Αυγή βλέπει το ζήτημα τις Ισλαμοποίησης κοντόφθαλμα και εν ήδη ανταγωνισμού σπεύδει καταϊδρωμένη να αναγγείλει την τελευταία στιγμή την εκδήλωση τής. 

Η συγκέντρωση της Κυριακής στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά τονίζουμε και πάλι ότι δεν έχει κανέναν κομματικό χαρακτήρα και δεν γίνετε για την προβολή κανενός πολιτικάντη. 

Σε αυτήν καλούνται όλοι οι Έλληνες που αντιστέκονται στην εισβολή που γίνετε στην Πατρίδα μας να δώσουν το παρόν ανεξάρτητος πολιτικών ή κομματικών προτιμήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου