Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ – Επιστήμονες Ισχυρίζονται Πως Μπορούν να Αλλάξουν τα Πιστεύω Σου για τους Μετανάστες και τον Θεό!!!



 Και Μάλιστα Πολύ Εύκολα… Μόνο τυχαία λοιπόν δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη «τρομκατική» είδηση… Την ίδια ώρα που οι Παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να σβήσουν τον Χριστιανισμό από τον Χάρτη και καταστρέφουν τα Έθνη μέσω της ασυλλόγιστης λαθρομετανάστευσης. Ζούμε τις Έσχατες Ημέρες…

Μεγάλη Προσοχη
Αυτή η διαδικασία αποτελεί μέρος του μιρκροτσίπ RFID «666» μικροτσίπ που θα σε αποτρέψει από την πίστη στο Θεό και την αποδοχή του Κυρίου Ιησού Χριστού ως σωτήρα. Δεν χρειάζεται πλέον να τοποθετήσετε ένα ηλεκτρόδιο σε άμεση επαφή με το μέτωπο προς δέσμη ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων απευθείας στον εγκέφαλο. Αυτό μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως. Με Μαγνήτες…





Η ΣΤΑΣΗ προς τον θεό και τους μετανάστες μπορεί να αλλάξει με την ακτινοβολία κυμάτων στον εγκέφαλο, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Ένα παράξενο πείραμα ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να κάνει τους Χριστιανούς να μην πιστεύουν στο Θεό και να ανοίξουν την αγκαλιά τους στους μετανάστες. Οι επιστήμονες εξέτασαν το γεγονός πώς ο εγκέφαλος μπορεί να επιλύει ένα αφηρημένο ιδεολογικό πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται διακρανιακή μαγνητική διέγερση (TMS), οι ερευνητές, κατάφεραν να κλείσουν με ασφάλεια ορισμένες ομάδες νευρώνων στους εγκεφάλους των εθελοντών.

 Το TMS, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός μεγάλου ηλεκτρομαγνητικού πηνίου κατά του τριχωτού της κεφαλής, το οποίο δημιουργεί ηλεκτρικά ρεύματα που διεγείρουν τα νευρικά κύτταρα στην περιοχή του εγκεφάλου που εμπλέκονται στον έλεγχο της διάθεσης. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως η τεχνική άλλαξε ριζικά τις αντιλήψεις και θρησκευτικές προκαταλήψεις. Η Πίστη στο Θεό μειώνεται σχεδόν κατά το ένα τρίτο, ενώ οι συμμετέχοντες φάνηκαν, κατά 28,5 τοις εκατό λιγότερο, να ενοχλούνται από τους αριθμούς της μετανάστευσης.

Οι επιστήμονες στοχεύουν στη μετωπική στο οπίσθιο έσω φλοιού, μια περιοχή του εγκεφάλου μερικές ίντσες επάνω από το μέτωπο που σχετίζεται με την ανίχνευση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου